AUTOZASTAVÁRNA

Autozastavárnazastavárna aut a motocyklů

Naše autozastavárna Praha Dozastavy.czzastavárna aut zastavuje: veškeré automobily, motocykly, veterány, dodávky, terénní a sportovní automobily, autobusy, nákladní automobily, karavany, obytná auta, stavební stroje (bagry, nakladače, traktory, bobíky apod.). Nejlevnější zastavárna aut pro Váš vůz. Naše autozastavárnazastavárna aut Praha vyřeší rychle vaší složitou finanční situaci a převezmete peníze v hotovosti do 15 minut.

Společnost Dozastavy.czautozastavárna Praha, působí a bere do zástavy automobily a motocykly všech značek a po celé ČR. Dejte auto do zástavy, peníze obdržíte do 15 minut a vozidlo můžete i nadále užívat.

Jak postupovat:

Zavolejte nám do zastavárny aut nebo pošlete informace (vyplněný formulář) o Vašem automobilu / motocyklu a my se s Vámi ihned spojíme.

Zdarma oceníme Vaše vozidlo a domluvíme se na výši zástavy. Doba zástavy závisí pouze na Vás.

Domluvte se, zda vozidlo zůstane zaparkované na našem hlídaném parkovišti či v garážích a nebo, zda budete chtít vozidlo nadále užívat a jezdit s ním dle Vašich potřeb.

Přijedete k nám na pobočku do autozastavárny – svobodně uzavřete smlouvu a dáte auto do zástavy.

Vyplácíme domluvenou částku a odjíždíte s penězi k Vaší spokojenosti. Vše probíhá velmi slušně a diskrétně, tak pracuje autozastavárna Praha.

Co potřebujete: občanský průkaz nebo pas, Vaše vozidlo, velký a malý technický průkaz, klíče od vozidla, kupní smlouvu nebo fakturu (pokud ji máte), servisní knížku (pokud ji máte), zelenou kartu, havarijní pojištění (pokud ho máte).

Komentáře jsou vypnuty.